perjantai 5. joulukuuta 2014

Askel eteenpäin

Aika pitkä aika on edellisestä postauksesta.
Lääkärintodistukset tulivat PeLan lääkäriltä takaisin lisäselvityspyyntöjen kera. Niitä lisäselvityksiä hankkiessa menikin sitten tovi jos toinenkin, mutta vihdoin marraskuun alkupuolella saatiin lähetettyä ne sossullemme. Tällä viikolla sitten R soitti ja kertoi, että lisäselvitykset tulivat takaisin OK merkinnällä ja nyt olisi aika jatkaa neuvontaa. Tarjosi aikaa jouluviikolle, mutta olemme silloin jo menossa muualla, joten seuraava käynti on 8.1.
Kotitehtävää aloin jo kirjoitella. Kirjoitan auki mun nykyistä työtä. Mitenköhän tarkkaan pitää tuo työnsä kuvailla? Ihan konkreettisella tasolla mitä teen päivittäin vai vähän laajemmin?

Tässä välissä alkoi jo epätoivo iskeä ja vaipui jotenkin sellaiseen "Ei tästä mitään tuu"-moodiin. Oikeastaan jo osittain heitin hyvästit tälle haaveelle. Nyt sitten on taas intoa täynnä. Tälläistä tämä matka varmasti tulee olemaan.

Ilmoitin meidät tammikuussa olevaan Yhteiset Lapsemme ry:n järjestämään adoptiopäivään odottajille. Harmittaa, että melkeen kaikki tuollaiset koulutukset ovat Helsingissä tai ainakin hyvin kaukana täältä susirajalta. Jo pelkästään matkakustannuksiin tulee menemään hirveä määrä rahaa. Toivotaan, että tämä kaikki palkitaan sitten joskus.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuliko painosta kommenttia tai lisäselvityspyyntöä?

Heikku kirjoitti...

Ei varsinaisesti painosta, mut miulta pyydettiin kolesteroli- ja sokeriarvot. Oletan että siksi kun tätä painoa on.